Akut tandvård Odenplan


Ring oss när du vill boka akut tandvård Odenplan. Har du kommit hit så förstår vi att du förmodligen har ont och vill boka akut tandvård Odenplan. Oavsett om olyckan varit framme eller om du bara vill hitta en tid snabbt för akut tandvård Odenplan. Vi har alltid akut tider så slå oss en signal så bokar vi in en tid som passar dig.

Boka tid hos oss!


Söker du efter en akut tandvård Odenplan? Här på Carins tandvård möter du mig tandläkare Carin Österholm Silber och tandsköterska. När du bokar akut tandvård Odenplan kommer du till en liten familjär mottagning där vi gärna tar hand om hela familjen. Här får du snabbt en tid och för oss är det viktigt att du känner dig omhändertagen och sedd. Vi brinner för vårt jobb, något som vi hoppas du kommer märka!

Din akut tandvård på Odenplan-Tryggt och säkert!


Vi arbetar med all form av tandvård, vi gillar att göra folk fina med hjälp av estetisk tandvård men gör även större mer komplicerade jobb. Vi är medlemmar i Privattandläkarna och Svenska Tandläkarförbundet och anslutna till Försäkringskassan.En tandläkarundersökning är den rutinundersökning som man genomgår regelbundet. Hur ofta man bör gå på tandläkarundersökning vid vuxen ålder beror på hur stora problem man har med sina tänder.
Tillsammans med oss lägger vi upp en individuell behandlingsplan för dig. Det vanliga, om man inte har några större problem, är att man gör en undersökning per år. De vanligaste problemen är karies och tandlossning och det är viktigt att upptäcka detta i tid, därför rekommenderas man att gå på regelbundna besök hos sin tandläkare.

Tandläkarundersökning
Tandblekning
Estetisk tandvård
Rotfyllning
Bettskena

Trygg och säker tandvård hos tandläkare Carin Silber. Boka online och få din tid hos tandläkaren direkt!
Akuttandvård · Tandhygienist · Allmäntandvård · Tandblekning · Implantat · Estetisk tandvård.
Tandvård i en lugn och avslappnad miljö. Vi har fri tandvård för barn och unga, det är gratis t.o.m det året man fyller 21 år! Studenterbjudande!
499:- kr för en undersökning
Gäller för studenter 26år eller yngre som ej tecknat sig på abonnemangstandvård.
Välkommen!

Akut tandvård Odenplan
Boka tid 08-32 08 85

Vår mottaging

Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder

 Tandläkare Carin Österholm Silbers mottagning ligger vid Odenplan. Välkommen!