Bra tandläkare Stockholm, tandläkarskräck


Du har förmodligen sökt dig fram på bra tandläkare Stockholm tandläkarskräck? Kanske har du tandvärk eller har du bitit av en tand? Oavsett om det är akut eller om du nu vill hitta en tandläkare som har stor vana med tandvårdsrädda. Många kommer till oss när dom sökt efter bra tandläkare Stockholm tandläkarskräck och vi tar gärna emot dig. Tandläkare Carin har arbetat som tandläkare 30 år och är ägare till mottagningen sedan sju år.

Boka en bra tandläkare Stockholm, tandläkarskräck
Tandläkarskräck- Vi har 30 års erfarenhet !

Här på Carins tandvård möter du mig tandläkare Carin Österholm Silber och tandsköterska.

Vi har en liten familjär mottagning där vi gärna tar hand om hela familjen. Här får du snabbt en tid och för oss är det viktigt att du känner dig omhändertagen och sedd. Vi brinner för vårt jobb, något som vi hoppas du kommer märka! Vilken tandvård kan vi hjälpa dig med? Vi arbetar med all form av tandvård i Stockholm, vi gillar att göra folk fina med hjälp av estetisk tandvård men gör även större mer komplicerade jobb. Mottagningen ligger lättillgängligt i Vasastan precis vid Odenplan, om hörnan på Åhléns och hos oss kan du betala med kontanter, kort eller på faktura.

En tandläkarundersökning är den rutinundersökning som man genomgår regelbundet. Hur ofta man bör gå på tandläkarundersökning vid vuxen ålder beror på hur stora problem man har med sina tänder.

Tillsammans med oss lägger vi upp en individuell behandlingsplan för dig. Det vanliga, om man inte har några större problem, är att man gör en undersökning per år. De vanligaste problemen är karies och tandlossning och det är viktigt att upptäcka detta i tid, därför rekommenderas man att gå på regelbundna besök hos sin tandläkare.

Din tandläkare i Stockholm-Tryggt och säkert

Vi är medlemmar i Privattandläkarna och Svenska Tandläkarförbundet och anslutna till Försäkringskassan.

Tandläkarundersökning
Tandblekning
Estetisk tandvård
Rotfyllning
Bettskena

Trygg och säker tandvård hos tandläkare Carin Silber. Boka online och få din tid hos tandläkaren direkt!

Akuttandvård · Tandhygienist · Allmäntandvård · Tandblekning · Implantat · Estetisk tandvård.

Tandvård i en lugn och avslappnad miljö. Vi har fri tandvård för barn och unga, det är gratis t.o.m det året man fyller 21 år! Studenterbjudande!

499:- kr för en undersökning

Gäller för studenter 26år eller yngre som ej tecknat sig på abonnemangstandvård.

Varmt välkommen till Carins Tandvård – Din tandläkare i Stockholm!

Bra tandläkare Stockholm, tandläkarskräck