Tandläkare akut Vasastan


Letar du efter en tandläkare akut Vasastan? Tandläkare Carin Österholm Silber har mottagning i Vasastan och arbetar med all form av tandvård akut i Vasastan. Om du väljer oss som din tandläkare akut i Vasastan så är hela familjen välkommen. Det är enkelt att boka tid hos oss, ring eller maila vilket som är enklast för dig.

Boka tandläkare akut i Vasastan!

Här på Carins tandvård möter du mig tandläkare Carin Österholm Silber och tandsköterska när du är i behov av en tandläkare akut Vasastan.

Vi har en liten familjär mottagning där vi gärna tar hand om hela familjen. Här får du snabbt en tid och för oss är det viktigt att du känner dig omhändertagen och sedd. Vi brinner för vårt jobb, något som vi hoppas du kommer märka! Vilken tandvård kan vi hjälpa dig med?

 Vi arbetar med all form av tandvård i Vasastan, vi gillar att göra folk fina med hjälp av estetisk tandvård men gör även större mer komplicerade jobb. Mottagningen ligger lättillgängligt i Vasastan precis vid Odenplan, om hörnan på Åhlens och hos oss kan du betala med kontanter, kort eller på faktura.

Din tandläkare akut i Vasastan-Tryggt och säkert

Vi är medlemmar i Privattandläkarna och Svenska Tandläkarförbundet och anslutna till Försäkringskassan. Varmt välkommen till Carins Tandvård!En tandläkarundersökning är den rutinundersökning som man genomgår regelbundet. Hur ofta man bör gå på tandläkarundersökning vid vuxen ålder beror på hur stora problem man har med sina tänder.
Tillsammans med oss lägger vi upp en individuell behandlingsplan för dig. Det vanliga, om man inte har några större problem, är att man gör en undersökning per år. De vanligaste problemen är karies och tandlossning och det är viktigt att upptäcka detta i tid, därför rekommenderas man att gå på regelbundna besök hos sin tandläkare.

Tandläkarundersökning
Tandblekning
Estetisk tandvård
Rotfyllning
Bettskena

Trygg och säker tandvård hos tandläkare Carin Silber. Boka online och få din tid hos tandläkaren direkt!
Akuttandvård · Tandhygienist · Allmäntandvård · Tandblekning · Implantat · Estetisk tandvård.
Tandvård i en lugn och avslappnad miljö. Vi har fri tandvård för barn och unga, det är gratis t.o.m det året man fyller 21 år! Studenterbjudande!
499:- kr för en undersökning
Gäller för studenter 26år eller yngre som ej tecknat sig på abonnemangstandvård.

 

Tandläkare akut Vasastan

Letar du efter en bra tandläkare i Vasastan, Stockholm? Sök inte längre än tandläkare Carin Österholm Silber. Med mer än trettio års erfarenhet som allmän tandläkare har hon kunskapen och expertisen för att ge pålitlig och långsiktig vård för alla dina tandvårdsbehov.

Tandläkare Silber är väl förtrogen med en mängd olika områden inom tandvården, inklusive implantologi, ortodonti (Clear Aligner), reparativ tandvård, endodonti, parodonti och kosmetisk tandvård. Hon har också gått på regelbunden utbildning för att se till att hennes kunskaper hålls uppdaterade med den senaste utvecklingen inom tandteknik.

På tandläkare Silvers praktik i Vasastan, Stockholm, erbjuder hon akuttider för dem som behöver omedelbar hjälp med sina tandproblem. Oavsett om det är tandvärk eller en muninfektion som orsakar smärta eller obehag kan tandläkare Silber hjälpa till att snabbt diagnostisera och behandla problemet så att du kan gå vidare med ditt liv. Hon förstår också den rädsla som många människor har när de besöker tandläkaren och hon tar extra hänsyn för att se till att alla hennes patienter känner sig bekväma under hela besöket.

Om du vill få ditt leende i form igen behöver du inte leta längre än till tandläkare Silvers praktik i Vasastan. Från tandblekning med hjälp av de mest avancerade laserblekningssystemen som finns tillgängliga till tandreglering med Clear Aligners med mera - oavsett vad du har för kosmetiska problem kommer tandläkare Silber att utarbeta en personlig behandlingsplan för just dig.

Även när det gäller implantat är Dentist Silber välutrustad för att tillhandahålla kvalitetsvård i alla led - från planeringen av din implantatplacering till eftervårdstjänster som uppföljningsundersökningar och underhållsbesök vid behov. Alla ingrepp utförs av hennes högkvalificerade team av yrkesverksamma med hjälp av de allra bästa materialen som finns på marknaden idag så att du får överlägsna resultat som håller längre.

Oavsett vilken typ av tandvård du söker - oavsett om det är ett akutbesök eller något mer omfattande som implantologi eller ortodontiska behandlingar som Clear Aligners - hos tandläkare Carin Österholm Silvers praktik i Vasastan, Stockholm kan du känna dig säker på att din behandling inte bara kommer att vara säker, utan att den också kommer att skräddarsys specifikt utifrån dina individuella behov och mål. Så vad väntar du på? Ta kontakt idag för kvalitet tandläkare akut Vasastan!