Tandläkare för tandvårdsrädda


Trygg och säker tandvård hos tandläkare Carin Silber. Boka online och få din tid hos tandläkaren direkt!
Akuttandvård · Tandhygienist · Allmäntandvård · Tandblekning · Implantat · Estetisk tandvård.
Tandvård i en lugn och avslappnad miljö. Vi har fri tandvård för barn och unga, det är gratis t.o.m det året man fyller 21 år! Studenterbjudande!
499:- kr för en undersökning
Gäller för studenter 26år eller yngre som ej tecknat sig på abonnemangstandvård.
Välkommen!

Här får du förståelse och exceptionell vård från tandläkare som specialiserat sig på att lindra rädslan för tandvårdsbehandlingar!

Tandläkarrädsla är ett mycket verkligt problem för många människor. Den kan orsakas av ångest och rädsla för smärta, men också av andra faktorer som förlägenhet eller brist på kontroll. För dem som lider av tandläkarskräck kan ett besök hos tandläkaren vara en otroligt skrämmande upplevelse – en upplevelse som många undviker helt och hållet.

Lyckligtvis finns det tandläkare som specialiserat sig på att behandla personer med tandläkarskräck. Dessa tandläkare förstår sina patienters unika behov och vet hur de ska få dem att känna sig bekväma under besöket. De kan börja med en enkel konversation för att lära känna patienten och bygga upp ett förtroende, innan de påbörjar mer komplexa behandlingar. Dessutom använder de moderna tekniker som är utformade för att minska smärta i samband med tandvårdsbehandlingar, till exempel bedövning eller avslappnade andningstekniker.

Patienter med tandvårdsrädsla har också alternativ när det gäller lugnande tandvård. Denna typ av behandling gör det möjligt för patienten att bli så avslappnad att han eller hon inte kommer att minnas någonting från ingreppet – från förberedelse till återhämtning. Sederande tandvård kan uppnås antingen genom orala läkemedel eller intravenösa läkemedel som administreras direkt i patientens blodomlopp.

Professionella tandläkare hjälper dig att känna dig lugn!

Det är viktigt för dem som lider av tandläkarskräck att hitta en tandläkare som förstår deras individuella behov och får dem att känna sig trygga och säkra under alla möten och behandlingar. En bra tandläkare tar sig tid att lära sig mer om sina patienters rädsla innan han eller hon fattar beslut eller rekommenderar behandlingar; denna typ av kommunikation bidrar till att skapa en atmosfär av förtroende och respekt mellan patient och behandlare. Med detta stöd och denna vägledning på plats kommer fler människor med tandvårdsrädsla att kunna få tillgång till den nödvändiga vård de behöver för att få friska tänder och friskt tandkött.

Akut tandvård Odenplan
Boka tid 08-32 08 85

Vår mottaging

Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder

 Tandläkare Carin Österholm Silbers mottagning ligger vid Odenplan. Välkommen!