Tandläkare Norrmalm


Letar du efter en tandläkare på Norrmalm? Tandläkare Carin Österholm Silber har mottagning på Norrmalm och arbetar med all form av tandvård i Norrtull. Om du väljer oss som din tandläkare i Norrmalm så är hela familjen välkommen. Det är enkelt att boka tid hos oss, ring eller maila vilket som är enklast för dig.

Boka tandläkare på Norrmalm!

Här på Carins tandvård möter du mig tandläkare Carin Österholm Silber och tandsköterska. Vi har en liten familjär mottagning där vi gärna tar hand om hela familjen. Här får du snabbt en tid och för oss är det viktigt att du känner dig omhändertagen och sedd. Vi brinner för vårt jobb, något som vi hoppas du kommer märka! Vilken tandvård kan vi hjälpa dig med?

 Vi arbetar med all form av tandvård i Norrmalm, vi gillar att göra folk fina med hjälp av estetisk tandvård men gör även större mer komplicerade jobb. Mottagningen ligger lättillgängligt i Vasastan precis vid Odenplan, om hörnan på Åhlens och hos oss kan du betala med kontanter, kort eller på faktura.

Din tandläkare i Norrmalm-Tryggt och säkert

Vi är medlemmar i Privattandläkarna och Svenska Tandläkarförbundet och anslutna till Försäkringskassan.En tandläkarundersökning är den rutinundersökning som man genomgår regelbundet. Hur ofta man bör gå på tandläkarundersökning vid vuxen ålder beror på hur stora problem man har med sina tänder.
Tillsammans med oss lägger vi upp en individuell behandlingsplan för dig. Det vanliga, om man inte har några större problem, är att man gör en undersökning per år. De vanligaste problemen är karies och tandlossning och det är viktigt att upptäcka detta i tid, därför rekommenderas man att gå på regelbundna besök hos sin tandläkare.

Tandläkarundersökning
Tandblekning
Estetisk tandvård
Rotfyllning
Bettskena

Trygg och säker tandvård hos tandläkare Carin Silber. Boka online och få din tid hos tandläkaren direkt!
Akuttandvård · Tandhygienist · Allmäntandvård · Tandblekning · Implantat · Estetisk tandvård.
Tandvård i en lugn och avslappnad miljö. Vi har fri tandvård för barn och unga, det är gratis t.o.m det året man fyller 21 år! Studenterbjudande!
499:- kr för en undersökning
Gäller för studenter 26år eller yngre som ej tecknat sig på abonnemangstandvård.

Varmt välkommen till Carins Tandvård – Din tandläkare i Norrmalm!

Tandläkare Norrmalm

Tandläkare Carin Österholm Silber på Norrmalm har varit en ledande leverantör av tandvård i området i över tre decennier. Från sin klinik i Stockholm har hon hjälpt oräkneliga patienter att få ett friskt leende och behålla sin munhälsa under hela livet.

Som allmän tandläkare erbjuder Dr Silber allsidig tandvård och förebyggande vård. Hon har stor erfarenhet av alla aspekter av tandvård och håller sig uppdaterad om den senaste utvecklingen och tekniken, t.ex. implantat och ortodonti (Clear Aligner). Detta gör det möjligt för henne att erbjuda förstklassiga tjänster som uppfyller de individuella behoven hos varje patient som besöker hennes mottagning.

Dr Silber behandlar alla som kommer in genom hennes dörr med respekt och förståelse oavsett vilket tillstånd de har. Hon förstår att många människor lider av tandvårdsrädsla eller letar efter sätt att förbättra sitt leendes estetik, så hon vidtar extra åtgärder för att få dem att känna sig bekväma under konsultationsprocessen och se till att de får bästa möjliga vård. Detta inkluderar att ge detaljerad information om behandlingar, ta itu med eventuella frågor eller funderingar som de kan ha och skapa en bekväm miljö under hela besöket.

Kliniken har toppmodern utrustning som gör det möjligt för dr Silber att ställa en noggrann diagnos, ge exakta behandlingar med minimalt obehag och övervaka patientens framsteg efter behov över tid. Dessutom består hennes team av erfarna yrkesmän som följer strikta säkerhetsprotokoll för varje patients säkerhet under besöket.

Dr Silber tror starkt på förebyggande vård som en viktig del av att bibehålla sin munhälsa livet ut; därför erbjuder hon prisvärda planer som är skräddarsydda för varje patients specifika behov och som kan inkludera kontroller, röntgenbilder, rengöringar, fluorbehandlingar med mera på regelbunden basis utan att det kostar mycket pengar.

Tandläkare Norrmalm erbjuder allt från rutinkontroller till större restaurerande arbeten som implantat eller faner och många andra förfaranden däremellan, samtidigt som han eller hon erbjuder ett individuellt tillvägagångssätt som håller patienterna informerade varje steg på vägen. Med tandläkare Carin Österholm Silvers omfattande erfarenhet och expertis i spetsen; är det inte konstigt varför Tandläkare Norrmalm är betrodd av så många människor i Stockholm när det gäller tandvård av hög kvalitet!