Tandläkare Odenplan


Söker du efter en tandläkare på Odenplan? Här på Carins tandvård möter du mig tandläkare Carin Österholm Silber och tandsköterska. Som tandläkare vid Odenplan är vi en liten familjär mottagning där vi gärna tar hand om hela familjen. Här får du snabbt en tid och för oss är det viktigt att du känner dig omhändertagen och sedd. Vi brinner för vårt jobb, något som vi hoppas du kommer märka!Tillsammans med oss lägger vi upp en individuell behandlingsplan för dig. Det vanliga, om man inte har några större problem, är att man gör en undersökning per år. De vanligaste problemen är karies och tandlossning och det är viktigt att upptäcka detta i tid, därför rekommenderas man att gå på regelbundna besök hos sin tandläkare.

 

Centralt mitt på Odenplan!


När du bokar tid hos tandläkare Odenplan så är det lätt att hitta till oss. Vi har mottagningen på Norrtullsgatan om hörnan vid Åhlens. Vi hjälper dig med alla typer av behandlingar så som:

Tandläkarundersökning
Tandblekning
Estetisk tandvård
Rotfyllning
Bettskena

 

Din tandläkare på Odenplan – Hos oss kan du känna dig trygg!


Vi arbetar med all form av tandvård, vi gillar att göra folk fina med hjälp av estetisk tandvård men gör även större mer komplicerade jobb. Vi är medlemmar i Privattandläkarna och Svenska Tandläkarförbundet och anslutna till Försäkringskassan. Trygg och säker tandvård hos tandläkare Carin Silber. Boka online och få din tid hos tandläkaren direkt!
Akuttandvård · Tandhygienist · Allmäntandvård · Tandblekning · Implantat · Estetisk tandvård.
Tandvård i en lugn och avslappnad miljö. Vi har fri tandvård för barn och unga, det är gratis t.o.m det året man fyller 21 år! Studenterbjudande!
499:- kr för en undersökning
Gäller för studenter 26år eller yngre som ej tecknat sig på abonnemangstandvård.

Välkommen till tandläkare Carin Österholm Silber på Odenplan !

 

 

Tandläkare Odenplan