Tandläkare Sveavägen


Vad kul att du hittat till oss! Vill du boka tid hos en tandläkare vid Sveavägen? Tandläkare Carin Österholm Silber har mottagning vid Sveavägen och arbetar med all form av tandvård vid Rådmansgatan. Här på Carins tandvård möter du mig tandläkare Carin Österholm Silber och tandsköterska vid Sveavägen.

Vi har en liten familjär mottagning där vi gärna tar hand om hela familjen. Här får du snabbt en tid och för oss är det viktigt att du känner dig omhändertagen och sedd. Vi brinner för vårt jobb, något som vi hoppas du kommer märka!

Vilken behandling hos tandläkare vid Sveavägen kan vi hjälpa dig med?

Boka tandläkare vid Sveavägen hos oss!

Vi arbetar med all form av tandvård, vi gillar att göra folk fina med hjälp av estetisk tandvård men gör även större mer komplicerade jobb. Mottagningen ligger lättillgängligt precis vid Sveavägen och hos oss kan du betala med kontanter, kort eller på faktura.En tandläkarundersökning är den rutinundersökning som man genomgår regelbundet. Hur ofta man bör gå på tandläkarundersökning vid vuxen ålder beror på hur stora problem man har med sina tänder.
Tillsammans med oss lägger vi upp en individuell behandlingsplan för dig. Det vanliga, om man inte har några större problem, är att man gör en undersökning per år. De vanligaste problemen är karies och tandlossning och det är viktigt att upptäcka detta i tid, därför rekommenderas man att gå på regelbundna besök hos sin tandläkare.

Tandläkarundersökning
Tandblekning
Estetisk tandvård
Rotfyllning
Bettskena

Trygg och säker tandvård hos tandläkare Carin Silber. Boka online och få din tid hos tandläkaren direkt!
Akuttandvård · Tandhygienist · Allmäntandvård · Tandblekning · Implantat · Estetisk tandvård.
Tandvård i en lugn och avslappnad miljö. Vi har fri tandvård för barn och unga, det är gratis t.o.m det året man fyller 21 år! Studenterbjudande!
499:- kr för en undersökning
Gäller för studenter 26år eller yngre som ej tecknat sig på abonnemangstandvård.

Din tandläkare vid Sveavägen-Tryggt och säkert

Vi är medlemmar i Privattandläkarna och Svenska Tandläkarförbundet och anslutna till Försäkringskassan.

Varmt välkommen till Carins Tandvård din tandläkare vid Sveavägen!