Tandläkare Vasastan


Letar du efter en tandläkare i Vasastan? Tandläkare Carin Österholm Silber har mottagning i Vasastan och arbetar med all form av tandvård i Vasastan. Om du väljer oss som din tandläkare i Vasastan så är hela familjen välkommen. Det är enkelt att boka tid hos oss, ring eller maila vilket som är enklast för dig.

Boka tandläkare i Vasastan!

Här på Carins tandvård möter du mig tandläkare Carin Österholm Silber och tandsköterska.

Vi har en liten familjär mottagning där vi gärna tar hand om hela familjen. Här får du snabbt en tid och för oss är det viktigt att du känner dig omhändertagen och sedd. Vi brinner för vårt jobb, något som vi hoppas du kommer märka! Vilken tandvård kan vi hjälpa dig med?

 Vi arbetar med all form av tandvård i Vasastan, vi gillar att göra folk fina med hjälp av estetisk tandvård men gör även större mer komplicerade jobb. Mottagningen ligger lättillgängligt i Vasastan precis vid Odenplan, om hörnan på Åhlens och hos oss kan du betala med kontanter, kort eller på faktura.En tandläkarundersökning är den rutinundersökning som man genomgår regelbundet. Hur ofta man bör gå på tandläkarundersökning vid vuxen ålder beror på hur stora problem man har med sina tänder.
Tillsammans med oss lägger vi upp en individuell behandlingsplan för dig. Det vanliga, om man inte har några större problem, är att man gör en undersökning per år. De vanligaste problemen är karies och tandlossning och det är viktigt att upptäcka detta i tid, därför rekommenderas man att gå på regelbundna besök hos sin tandläkare.

Tandläkarundersökning
Tandblekning
Estetisk tandvård
Rotfyllning
Bettskena

Trygg och säker tandvård hos tandläkare Carin Silber. Boka online och få din tid hos tandläkaren direkt!
Akuttandvård · Tandhygienist · Allmäntandvård · Tandblekning · Implantat · Estetisk tandvård.
Tandvård i en lugn och avslappnad miljö. Vi har fri tandvård för barn och unga, det är gratis t.o.m det året man fyller 21 år! Studenterbjudande!
499:- kr för en undersökning
Gäller för studenter 26år eller yngre som ej tecknat sig på abonnemangstandvård.

Din tandläkare i Vasastan-Tryggt och säkert

Vi är medlemmar i Privattandläkarna och Svenska Tandläkarförbundet och anslutna till Försäkringskassan.

Varmt välkommen till Carins Tandvård din tandläkare i Vasastan!

 

Tandläkare Vasastan

Tandläkare Vasastan är en toppmodern tandvårdsklinik i hjärtat av Stockholm. I mer än 30 år har Carin Österholm Silber tillhandahållit enastående tandvårdstjänster till patienter med olika behov och förväntningar.

Förutom att tillhandahålla allmänna tandvårdstjänster som kontroller, rengöringar, fyllningar och extraktioner är Tandläkare Vasastan också specialiserad på implantattandvård och ortodontiska behandlingar som Clear Aligner. Den är också utrustad med avancerad digital bildteknik för noggrann diagnostik.

På Tandläkare Vasastan är patientens vård högsta prioritet. Carin Österholm Silber är mycket erfaren och kvalificerad inom alla områden av tandvård; hon håller sig uppdaterad om de senaste framstegen inom tandteknik och tandvårdsteknik genom sin fortlöpande utbildning. På så sätt kan hon ge personlig vård som uppfyller varje patients individuella behov och förväntningar. Hon förstår att många människor kan uppleva en viss nivå av tandläkarskräck eller rädsla; hon vidtar extra åtgärder för att se till att alla känner sig bekväma under sitt besök.

Tandläkare Vasastan erbjuder omfattande tjänster som är utformade för att förbättra munhälsan och samtidigt uppnå vackra leenden. Dessa inkluderar tandblekningsbehandlingar, porslinsfasader och andra kosmetiska behandlingar för att förbättra utseendet på tänder och tandkött. Dessutom kan teamet på Tandläkare Vasastan erbjuda tips om lämpliga hemvårdsvanor för att bibehålla ett hälsosamt leende på lång sikt.

Genom att sammanföra expertis och erfarenhet med avancerad teknik strävar Tandläkare Vasastan efter att erbjuda överlägsen kvalitetsvård för alla sina patienter i en bekväm miljö. Patienterna kan förvänta sig hög standard när det gäller behandling samt respekt för deras allmänna välbefinnande under besöket. Genom individualiserade behandlingsplaner som är skräddarsydda exakt efter varje patients behov strävar Carin Österholm Silber efter att inte bara uppfylla utan även överträffa varje persons förväntningar när det gäller munhälsovårdstjänster på Tandläkare Vasastan.